Management of Change banner

Laat de veranderaar in jezelf wel 20x los

Iedereen met passie en interesse voor organisatie- en cultuurveranderingen  opgelet.

Na jaren van uitvoering en doorontwikkeling biedt de academie voor verandermanagement haar opleidingenaanbod aan masterclasses, trainingen én workshops nu ook aan als open inschrijving en incompany training. Haal je hart op aan de meer dan 20 opleidingen die er te vinden zijn over het activeren, uitvoeren en borgen van veranderingen, met bijvoorbeeld de Lean Six Sigma Black Belt en de Change Leadership Masterclass.

Van een MBA masterclass naar een volledige MBA

“De masterclass opleidingen waren tot nu toe alleen ingebed in enkele (internationale) MBA opleidingen zoals die van de Rotterdam Business School”, aldus Bert van der Hooft, voorzitter van de coöperatie. “De Management of Change academie is een coöperatie van ervaren docenten met uiteenlopende expertises op het gebied van programma- project en verandermanagement. Het gaat dus niet alleen om de theorie, maar juist om de succesvolle toepassing ervan. Hier is de leeraanpak op gebaseerd.”

Fokke en Sukke leren iets

Naast de openstelling en uitbreiding van het opleidingenaanbod zijn de voorbereidingen om een volledig ingerichte Management of Change MBA te accrediteren in volle gang. In de toekomst zal er dus een MBA en Master (of Science) titel te behalen zijn als het gaat om verandermanagement.

Wil jij jouw unit of organisatie meenemen in een  verandertraject? Kijk dan eens naar de Change Activation Masterclass.

Aanbod open inschrijving Lean Six Sigma opleidingen

Ook Lean Six SigmaOrange Belt heeft zijn plaats binnen het vakgebied van verandermanagement. De Management of Change academie heeft dan ook open inschrijving voor de basistraining Orange Belt, de verdiepinGreen Beltgsslag van de Green Belt en de Black Belt training voor experts.

Naast de interactieve training met post-it notes die je al gewend bent, vultBlack Belt de academie deze methodiek aan met de eigen omnichannel leeromgeving. De leeromgeving die al door meerdere Hogescholen is overgenomen als best practice. Best of both worlds dus!

De Green Belt is ook als avondeditie te boeken.

En wat is jouw expertise?

Neem eens een kijkje op de website van Management of Change en laat het weten als jouw opleidingsbehoefte of expertise er nog niet bij staat. Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met Bert van der Hooft, voorzitter van de coöperatie Management of Change.

Uitnodiging VeranderWeekend 2015VeranderWeekend

Voor het vierde jaar op rij organiseert Management of Change het verander weekend: lees hierover meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *