over_mij

Over mijzelf

In 2000 kwam ik in aanraking met Lean Six Sigma en ik besloot toen  al snel dat ik er meer van wilde weten. Anno nu ben ik nog niets van dat enthousiasme verloren en ben ik dagelijks vol energie aan het faciliteren, trainen en coachen.

geeltje_glenn_polman_gekanteldNa jarenlang voor verschillende Lean Six Sigma adviesbureaus gewerkt te hebben doe ik dit sinds 2014 voor mijzelf. Noem mij het huismerk van de markt, dezelfde fabrieken, dezelfde kwaliteit alleen tegen een betere prijs voor u. (lees deze blog)

Voordoen, samendoen en zelf doen

Binnen Lean Six Sigma is 80% gelieerd aan de zachte kant van veranderen. Met mijn studie aan de Sociale faculteit heb ik dan ook een solide basis om elk verander vraagstuk op te pakken. Om continu te willen verbeteren moet de kennis van Lean Six Sigma worden overgedragen naar de organisatie. Voordoen, samendoen en zelf doen is dan ook van groot belang van top tot werkvloer. Het geven van trainingen is hier onderdeel van en dit doe ik dan ook vol overgave en steeds weer op maat. 

geeltje_henk_donker

Passie voor het vak

Ik haal veel energie uit de reacties en successen van mijn coachees. Geweldig om samen aan de slag te kunnen gaan met de voorbereidingen van een workshop, te grote hoeveelheid data of weerstand vanuit collega’s en management. Altijd komt het weer terug bij samenwerking, de sleutel tot elk succes.

Bent u op zoek naar een opleiding of ondersteuning bij uw verander vraagstuk, neem dan vandaag nog contact met mij op.