Prijzen

Tarieven all-inn en all affordable

Van Pereboom kiest ervoor géén hoge opleidingstarieven te vragen voor de verschillende soorten trainingen én een all-in prijs te vermelden. Dit maakt de trainingen transparant, zonder verborgen extra kosten zoals bijv. voor de koffie en maakt het toegankelijk voor iedereen met elk opleidingsbudget.

De tarieven voor u op een rijtje:

Open
inschrijving*
(per persoon)

Privé training

(per persoon)

Inhuis training

(5-14 personen)

Orange Belt

€750,-

€750,-

op aanvraag

Green Belt

€2.500,-

€2.000,-

op aanvraag

Black Belt**

€2.500,-

€2.000,-

op aanvraag

Vermelde tarieven zijn exclusief BTW.
*) De open inschrijvingen vinden plaats in samenwerking met de Management of Change academie.
**) De Black Belt training is een upgrade/vervolg op de Green Belt. Green Belt vooropleiding is vereist.

Zeker weten dat deze prijs en kwaliteit goed is voor u? Lees dan de blog over de Green Belt prijzen vergelijking

flexibiliteit op maat

Vindt u flexibiliteit belangrijker dan de prijs? De mogelijkheid van privé trainingen geeft u beide: flexibiliteit tegen een zeer scherpe prijs. Met de privé training krijgt u als klant meer flexibiliteit doordat u de mogelijkheid hebt om een training te volgen in de snelheid en op de tijdstippen die voor u het beste uitkomen. Hierbij kunnen we de training ook volledig afstemmen op uw project situatie wanneer u een project heeft. Tevens hoeft u niet te reizen naar een locatie, de training vindt bijvoorbeeld gewoon plaats op uw kantoor, lekker handig!

Het aantal dagen dat de opleiding duurt kunnen we bij de privé en de in-huis training afhankelijk maken van het niveau en de grootte van de groep. In maximaal 2 of 8 dagen bent u of zijn uw medewerkers Orange Belt of Green Belt gecertificeerd.

geeltje_glenn_polman_gekanteld

Laat u ook aansteken door mijn passie. Start vandaag nog met verbeteren en schrijf u in voor een reeds ingeplande opleiding of neem contact met mij op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *