over_mij

Roel van der Ven: adviseren en trainen met passie

Ik zeg altijd maar zo, je moet doen waar je goed in bent, zeker als je dat ook nog eens leuk vindt!

Al geruime tijd ben ik daarom als consultant en ondernemer werkzaam in het Lean Six Sigma vakgebied. Sinds 2014 doe ik dit onder de naam Van Pereboom. Of ik inderdaad goed ben en de intrinsieke motivatie heb om elke dag vol passie organisaties te helpen, dat laat ik graag anderen over mij vertellen. Ik nodig u in elk geval uit om dit zelf ook te komen ervaren!

De belangrijkste voordelen voor u op een rij: 

Er zijn genoeg redenen om uw training bij Van Pereboom te volgen of om samen met mij naar uw verander vraagstuk te kijken. De belangrijkste op een rij:

  • mijn tarieven behoren tot de scherpste in de markt (Green Belt prijzen vergelijking);
  • mijn privé trainingen geven u enorme flexibiliteit in data, inhoud en snelheid van uw training;
  • de kwaliteit is precies zoals u mag verwachten van iemand met jarenlange praktijkervaring;
  • mijn passie en humor maken de theorie toegankelijk voor iedereen.

Tarieven all-inn en all affordable

Van Pereboom kiest  ervoor géén hoge opleidingstarieven te vragen voor de verschillende soorten trainingen én een all-in prijs te vermelden. Dit maakt de trainingen transparant, zonder verborgen extra kosten zoals bijv. voor de koffie en maakt het toegankelijk voor iedereen met elk opleidingsbudget. Komt u naar mijn locatie dan bent u zelfs nog goedkoper uit. De tarieven voor u op een rijtje:

Open
inschrijving*
(per persoon)

Privé training
(1-4 personen)

Inhuis training
(5-14 personen)

Orange Belt

 €750,-

€750,-

op aanvraag

Green Belt

€2.500,-

€2.000,-

op aanvraag

Black Belt**

€2.500,-

€2.000,-

op aanvraag

Vermelde tarieven zijn exclusief BTW.
*) De open inschrijvingen vinden plaats in samenwerking met de Management of Change academie.
**) De Black Belt training is een upgrade/vervolg op de Green Belt. Green Belt vooropleiding is vereist.

flexibiliteit op maat

Vindt u flexibiliteit belangrijker dan de prijs? De mogelijkheid van privé trainingen geeft u beide: flexibiliteit tegen een zeer scherpe prijs. Met de privé training krijgt u als klant meer flexibiliteit doordat u de mogelijkheid hebt om een training te volgen in de snelheid en op de tijdstippen die voor u het beste uitkomen. Hierbij kunnen we de training ook volledig afstemmen op uw project situatie wanneer u een project heeft. Tevens hoeft u niet te reizen naar een locatie, de training vindt bijvoorbeeld gewoon plaats op uw kantoor, lekker handig!

Het aantal dagen dat de opleiding duurt kunnen we bij de privé en de in-huis training afhankelijk maken van het niveau en de grootte van de groep. In maximaal 3 of 8 dagen bent u of zijn uw medewerkers Orange Belt of Green Belt gecertificeerd.

De kwaliteit is als het meest verkochte stukje vis in Nederland

De kwaliteit van de training is uiteraard uitstekend en door mijn enthousiasme voor het vak eigenlijk nog beter. Noem mij het huismerk van de markt, jarenlang opgeleid en gewerkt in dezelfde fabrieken en daarmee eenzelfde kwaliteit en methode van trainen volgens dezelfde richtlijnen (lees deze blog voor meer informatie).

Over de uitstekende kwaliteit van een huismerk gesproken, bekijk deze aflevering van de Keuringsdienst van Waarde eens over het meest verkochte stukje vis in Nederland, de visstick.

Passie voor het vak

Prijzen, kwaliteit en flexibiliteit zijn hartstikke belangrijk, het zijn echter allemaal bijzaken wanneer je praat over het veranderen en verbeteren van uw processen. Want hoe krijg je management en medewerkers allemaal op één lijn om in samenwerking de organisatie te verbeteren? Hoe krijg je theorie op zo’n manier over de bühne dat professionals ook zonder mijn begeleiding door kunnen zetten? Passie!

Samen de organisatie stap voor stap beter maken geeft mij een enorme energie. Geweldig om elke dag weer met professionals om te gaan die deze energie overnemen en steeds weer een stap verder gaan. Mijn passie voor het vak en mensen maakt de theorie toegankelijk en aantrekkelijk voor iedereen. Humor en praktische voorbeelden zorgen ervoor dat alles ook nog eens lang genoeg blijft hangen.

geeltje_glenn_polman_gekanteld

Laat u ook aansteken door mijn passie. Start vandaag nog met verbeteren en schrijf u in voor een reeds ingeplande opleiding  of neem contact met mij op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *